2008-09-21

Mõned mõtted

Reedel toimus meie koolis proovihäire. Äkki kuulsime imelikku häält (ei olnud eriti häiresignaali moodi), aga taipasime üsna ruttu, et vist on häire. Lapsed käitusid rahulikult: riietusime ruttu ja väljusime paanikata klassist. Kui olime staadionil direktorile pääsemisest ette kandnud, saime klassi tagasi minna ja õppetööd jätkata.

Kolmanda klassi matemaatika on üsna raske ja nõuab tunnis suurt tähelepanu, kaasamõtlemist ja kindlasti peab sellest aru saama. Paar last ongi sattunud hätta. Kodus peab sel juhul palju harjutama ja laps peab kogu aeg ülesande lahendamise ajal rääkima, kuidas ta teeb. Nii on võimalik vanemal jälgida, et laps saab asjast õigesti aru.

Eesti keele kontrolltööd valmistavad meid tasapisi ette kevadiseks tasemetööks. Väga tähtis on, et õpilane loeks hoolsalt töökäsku ja seda täpselt täidaks. Esimese töö tulemustega olen üldjoontes rahul. Tegelikult on ette nähtud iga nädal üks kontrolltöö - vaatame, kuidas me jõuame. Tahaks lapsi ikka põhjalikult ette valmistada. Võib juhtuda, et mõne töö annan lihtsalt kodus teha (kodune kontrolltöö).

26. septembriks palun tuua Tallinnasse sõidu raha - 115 krooni.

ILUSAT SÜGISE ALGUST KÕIGILE!

Kommentaare ei ole: