2008-11-24


Broneerisin Viljandi "Ugalasse" 23. jaanuariks etendusele "Väike Tjorven Soolavareselt" piletid. Etendus algab kell 12.00, st välja sõidame üsna hommikul ja koolitunde sellel päeval pole. Täna palusin, et lapsed teataksid juba konkreetselt, kas nad saavad tulla. Kui kellelgi jääb asi raha taha kinni, siis teatage ja ehk saan aidata. Pilet maksab 80 krooni + sõiduraha (ei oska veel öelda).

Et klassi jõulupidu edeneks kenasti, moodustasime täna rühmad, kes siis esinevad mingi etteastega või teevad mõne mängu või viktoriini jne. Rühmadesse paigutasid lapsed end ise ja need on järgmised:
  • Nele, Eveli, Triin, Karl-Leo, Karl Kristjan, Cristopher
  • Diandra, Johanna Konso, Hanna Elis, Johanna Vau
  • Tanel, Keiro, Henri, Gregor
  • Robin, Mihkel, Johannes, Chris, Kaur
  • Enelin, Karin, Christiine, Laurita, Lisanna
Tore, et ükski laps üle ei jäänud. Loodan, et emad annavad ka mõtteid, kuidas laud pidulikult ja kenasti katta.

SUUR KÜSIMUS: kas kuusepuu tuleb sellel aastal meie klassi? Lapsed küll tahtsid väga ja nende lubaduste kohaselt peaks väike kuusemets varsti klassis olema: paljud arvasid, et neil on võimalik tuua. Ma palusin siiski kodus vanematega läbi arutada.

Reedel ja täna meisterdasime jõuluehteid koolimaja kaunistamiseks. See töö oli keeruline ja nõudis pingutust ja keskendumist. Niiti õlise õhupalli ümber kerida on üksjagu kunst-tükk, aga täna said mõned juba päris hästi hakkama. Osa lapsi oli kodus ka harjutanud ja endale neid toredaid jõuluehteid teinud.

Õppimisest: korrutustabelit tuleb pidevalt harjutada, kuni see on ikka kohe täitsa peas ja vastused tulevad kiiresti. Osadele lastele on jagamine raske.

Ja veel - 20. veebruaril 2009.a sõidame Sagadisse. Tunni teema: Tiivulised talvel. Läheme külla talvisele (loodetavasti) loodusele.

Kommentaare ei ole: