2006-11-07

Kodus harjutame

Õppimine läheb samm-sammult raskemaks. Täna õppisime juba järgmised kaks väiketähte - u ja ü. Kodus jäi tänaseks harjutada i-tähe kirjutamist. Väga kenasti oli selle ülesandega hakkama saanud Triin, Cristopher, Laurita, Diandra, Karin, Johanna Vau, Henri, Johannes, Cristiine, Kaur, Robin ja Lisanna. Kiitus! Kaheksa last oli selle koduse ülesande tegemata jätnud. Mõni laps tõi vabanduseks, et ei jõudnud. Pere peab olema lapsel abiks aja planeerimisel. Siit saab alguse kohusetunne. Kodus peab harjutama kindlasti. Nii teadmised kinnistuvad. Enamasti annan ainult lõpetada töö ja aega selleks peab jätkuma. Homseks on harjutada u ja ü.
Paljud lapsed on raamatukogus lugejad ja loevad juturaamatuid. Nende lugemises on märgata suurt arengut. 2. veerandil peaks iga laps mõne väikese juturaamatu läbi lugema.
Me teeme praegu meie klassi õunapuud, kus iga laps on üks õun. Selleks sai laps kaasa õuna, mille ära värvib ja välja lõikab. Seejärel kleebib oma pildi õunale ja kirjutab nime alla. Klassis kleebib laps oma õuna õunapuule.

Kommentaare ei ole: