2007-01-10

Aabitsapidu

Aabitsapidu toimub teisipäeval, 16. jaanuaril kell 18.00 RRG aulas. Kõik vanemad on oodatud! See on lapsele hästi tähtis, et vanem tuleks teda vaatama.

Sellel õppeveerandil võtsime kasutusele uued töövihikud matemaatikas ja eesti keeles. Palun neile ümbrised ümber panna. Igal lapsel peab iga päev kaasas olema pinal, kus on sees teritatud harilikud pliiatsid, kustutuskumm, teritaja. Ka joonlaud on vajalik. Varsti annan lastele ka eesti keele õpikud, mis näevad küll väga õnnetud välja, sest neist on juba mitmel aastal õpitud. Pange ümbrised ümber, ehk siis on neist veidi parem õppida.

Järgmisel aastal hakkab võib-olla tööle ka meie koolis pikapäevarühm. Sellest veerandist hakkab ilmselt(sõltub rahast) tööle parandusõpperühm, kuhu palun jääda lastel, kellel on õpiraskused või kellel oleks vaja töö- ja korraharjumusi või tähelepanu, keskendumisvõimet või mõnda muud kognitiivset oskust treenida. Rühma võib kuuluda kuni 6 last, nii et õpetaja saab individuaalselt lastega tegeleda. Selle tunni eesmärk on, et laps tuleks ka tulevikus, kui õppimine muutub keerulisemaks ja nõutakse rohkem iseseisvust, õppimisega toime.

Kommentaare ei ole: