2007-04-03

Teisipäev, 3. aprill

Täna kirjutasime etteütluse. Kuidas töö, nõnda palk. Väga tublid olid Johanna Vau, Karl-Leo, Henri, Johannes, Mihkel, Enelin, Lisanna, Johanna Konso, Eveli, Triin, Nele-Triin ja Christopher. On näha, et need lapsed on tublisti harjutanud. Harjutamine teeb meistriks.

Inimeseõpetuses rääkisime reklaamidest ja nende mõjust inimestele. Väga häid reklaamlauseid oskasid koostada Robin ja Kaur. Proovisime ka ise midagi reklaamida.

Homme sõidame Tallinnasse. Esimene tund on eesti keel, seejärel võtame sööklast pirukad kaasa ning sõit läheb lahti.

Neljapäeval toimub üks tund koolimajas, siis sööme ja läheme staadionile. Seal on võistlused ja lapsed saavad vabaks umbes 10.30. Staadionilt läheb laps otse koju. Kooli tuleme spordiriietuses.

30. aprill on üks äraeksinud päev keset puhkepäevi ja meie koolis õppetööd ei toimu. Lapsed saavad 4 päeva puhata. Küll ei tohi see päev päris kaotsi minna ja millegi õpetlikuga peab ta asendatud saama. Meie klassil on hea võimalus see päev ette teha, sest pühapäeval, 15. aprillil läheme teatrisse. Palusin ka neil lastel, kes ei plaaninud Karlssonit vaatama tulla, kodudes arutada ja siis teha lõplik otsus.

Iga pere ostab saia-leiba. Need kotid on tavaliselt sellise umbes 0,5 cm laiuse valge traaditaolise asjakesega kinni. Palve: ärge visake neid minema, vaid saatke lastega kooli. Meil läheb neid käsitöös vaja.

Kommentaare ei ole: