2007-03-30

Reede, 30. märts

Eile käisin Ilmar Raagi filmi "Klass" vaatamas. Soovitan seda vaadata ka igal lapsevanemal. Film on küll väga masendav, aga mõtlema panev. Sellest filmist nähtub muu hulgas, kui vajalik on usaldav ja mõistev suhe lapsevanema ja lapse vahel. Film on ränk ja väga julm.

Neljandal veerandil hakkame tegema ka lihtsaid etteütlusi. Enne me loomulikult harjutame. Praeguseks on tehtud kaks harjutust abijoonega vihikusse. Esimene väike katsetus tulebki teisipäeval nende põhjal.

Täna täitsime klassijuhatajatunnis liiklusaabitsat. Rääkisime, kus tohib rattaga sõita ja mis peab ratturil ja rattal olema. Veel rääkisime turvavöö kasulikkusest.

Järgmisel neljapäeval toimub meie koolis maakondlik näiteringide festival. Seetõttu on meie tavaline koolielu veidi häiritud. Lastel on esimene tund klassis ja siis lähevad nad kehalise kasvatuse õpetajatega linnastaadionile. Seal toimub kehaline kasvatus. Kes iga päev lastel järel käivad, need peavad minema linnastaadionile. Täpse kellaaja teatan järgmisel nädalal.

Pühapäevaks soovin häid aprillinalju.

Kommentaare ei ole: