2007-03-26

Esimene päev viimasel veerandil

Toredat esimese kooliaasta viimast veerandit!
Algas see veerand ilusa päikeselise ilmaga. Loodetavasti ei hakka päike meie targaks saamist pidurdama. Ehk jätkub püsivust ja tahet targaks saada ikka juunikuu alguseni.

Oli näha, et koolivaheaeg mõjus lastele hästi: nad tundusid puhanud ja rahulikumad. Täna võtsima kasutusele abijoontega vihikud ja kirjutasime sinna väikese jutukese. Päris hästi saime hakkama. Uudne oli, et kirjutasime kuupäeva, pealkirjale tõmbasime joone alla ja esimene rida on taandrida. Õppisime ka R-tähte kirjutama.

Matemaatikas lahutasime12-st. Soovitan selle pähe õppida. Järgmiseks tunniks tuleb tulpdiagramm vastavalt ülesande sisule värvida.

Mõtted liiguvad ajast ette. Tellisin täna juba järgmiseks õppeaastaks teatripiletid ära. Nimelt tuleb Nukuteatris septembris lavale muusikal "Bullerby lapsed". Selle etenduse konsultant on Ilon Wikland, kes on paljude Astrid Lindgreni raamatute illustraator. Muusikaliga tähistatakse Astrid Lindgreni 100. sünniaastapäeva. Kes tahab kaasa tulla, andku märku. homme annan lastele kirjad koju kaasa. Tahan vastust kohe ülehomme saada.

Kommentaare ei ole: