2007-10-19

Veel viis viimast päeva

Veerandi lõpp läheneb kapates. Veel ainult viis päeva ja siis on terve nädal puhkamiseks ja kosumiseks.

Täna tegime kunstitunnis sügisest vitraaži. See oli peen ja keskendumist, täpsust ning hoolt nõudev töö. Käelihastele kindlasti väga kasulik. Mõni laps ütleski, et käsi väsis. Peenmotoorikale hea trenn. Võib-olla on mõned tööd juba teie kodude aknaid kaunistamas.

Tuleb välja, et andekaid luuletajaid on meie klassis kohe päris palju. Triin oli luuletanud 13-realise luuletuse sügisest. Kõikidele, kes said vähemalt 4-realise luuletuse luuletatud, panin viied. Pole hullu, kui esimene katse ei õnnestunud. Ega siis luulevaim alati kõikidel külas käia jõua.

Järgmisel neljapäeval on koolis kollektsionääride päev, st iga laps, kes midagi kogub, võib tuua oma asjad teistele näitamiseks. Minu lapsepõlves käis üks pidev kogumine: märgid, postkaardid, margid, kommipaberid, näitlejatepildid jne, jne. Tänapäeval vist nii palju kollektsioneerimisega ei tegelda. Meie klassis soovisid Diandra ja Kaur oma asju teistele näidata

Reedel, 26. okt teeme väikese klassipeo.
Tunnistustega on RRG-s nii, et prinditakse välja alles õppeaasta lõpul. Paberil tunnistuse veerandi lõpul prindin välja ainult neile, kes e-kooli võimalust ei ole. Neid on meie klassis minu andmetel ainult kaks last.

Järgmise nädala kolm esimest päeva olen koolitusel, mind asendab õpetaja Ilona Etverk.

Kommentaare ei ole: