2006-10-25

Kesknädal

Täna oli päev, mil me tegelesime võõrhäälikute ja- tähtedega, püüdsime ladumisaabitsas muuta sõnu ja lahendasime mõistatusi. Matemaatikas oleme nüüd arvude ja numbrite õppimisega jõudnud 3-ni. Harjutame usinasti numbrite kirjutamist ja nii mõnigi käeke ei suuda veel pliiatsit päris hästi talitseda. Kuid on ilmnenud ka lohakuse tundemärke, just värvipliiatsitega joonistamise juures. Vanasõnagi ütleb: kaua tehtud - kaunikene, rohkem püsivust. Seda me arendamegi.

Klassi on veel jäänud mõned laste tehtud toredad siilikesed. Homme toovad lapsed nad koju. Kunstitunnis hakkame tegema kuusekäbidest lambakesi. Selleks oleks hea, kui lapsel on kaasas väike oksake või väävlita tikud, need on lamba jalad. Lambavilla toob kaasa õpetaja.
Reedel on veerandi viimane päev. 3. tunni ajal laulame oma leivalaulu ja meid filmitakse ka. Paneme selga teatriklassi T-särgid, siis oleme ühtemoodi. 4. tunni ajal teeme väikese peokese. Selleks oleks hea kaasa võtta pisut maiustusi või puuvilju, jooki. Tähistame oma "esimesi töövõite".

Kommentaare ei ole: