2006-10-26

Neljapäev on tore päev

Tänane päev algas traditsiooniliselt eesti keele tunniga ja tervitusega eesti keele tunnile(laul "Oleme jälle eesti keele tunnis"). Seejärel tegime kirjaeelharjutusi ja lugesime naeruteest ja nututeest luuletusi. Lapsed pidid mõistatama, mida võiks karupojale kinkida. Siis lugesime juttu "Kingitus" ja saime teada, et parim kingitus on mõmmile aabits. Tegime mustreid.
Kunstitunnis täiendasime oma raamatut "Minu puu". Õues selgus, et meie klassi vaher oli kuu ajaga väga muutunud. Seda lapsed joonistasidki. Teises kunstitunnis rääkisime, kuidas inimesed vanasti elasid ja "kraasisime" villa, et lammast teha.

Homme on esimese kooliveerandi viimane päev. Me laulame aulas umbes kell kümme leivalaulu. Kui keegi lapsevanematest tahab kuulama tulla, siis olete oodatud. Hea oleks, kui fotokas oleks kaasas, siis saaksime pildi ka blogisse panna. Hagari pagar filmib ja teeb kõikidest lauludest DVD, mida pidi hiljem isegi osta saama. Kui keegi usaldab lapsele digifotoka kaasa, siis ehk saaksime ka ise pildistamisega hakkama ja kõik võiksid meid internetis vaadata.

Klassi pidu toimub pärast laulmist ja loodame neljanda tunniga lõpetada, et siis nädal aega kosuda ja hinge tõmmata.

Kommentaare ei ole: