2008-03-25

Palju uudiseid

Täna sain kokku Urmas Lennukiga, kes on kirjutanud toreda ja õpetliku raamatu "SÖÖÄRASÖÖ". Leppisime kokku, et kohtume temaga 4. aprillil kell 11.00 lasteraamatukogus. Päris põnev võib olla kohtuda inimesega, kes on vahva raamatu lastele kirjutanud. Meil on võimalus kirjanikuhärrale ka küsimusi esitada. Siit palve: mõtelda huvitavaid küsimusi kirjanikule. Arvan, et sellest tuleb huvitav kohtumine. Kui kellelgi on see raamat kodus olemas, võib kaasa võtta ja autogrammi küsida.

23. aprillil sõidame Tartusse "Vanemuise" teatrisse. Pilet maksab 60 krooni. Piletiraha palun lastega saata reedeks. Sõiduraha kogun vahetult enne sõitu. Pärast teatrietendust "Nõid, lõvi ja riidekapp" külastame mänguasjamuuseumi. Võib-olla õpime veel ka veidi Tartu linna tundma ja külastame mõnda söögikohta. Nii et tuleb pikk ja sisukas päev.

Helistasin "Estonia"teatrisse ja julgesin kinni panna 30 kohta balletile "Lumivalgeke ja 7 pöialpoissi". Õnnestus veel saada 30. septembriks piletid. Piletite hinnad on küll väga karmid: 168, 189 ja 210 krooni(pileti hind sõltub istekohast, kõik kohad siiski suhteliselt head). Õpilasgruppidele on hinnasoodustus 30% - nii et tegelikult oleme veel kolmandiku võrra odavamalt saanud. Arutlege kodudes, kas tulla. Mina küll soovitan, sest ballette lastele tehakse üsna harva ja mida varem sinna laps viia, seda parem. Kindlasti arendab ballett ilumeelt ja silmaringi ning teeb meid paremaks. Olen lugenud positiivseid arvamusi isegi poistelt: polegi ballett nii plikade sai, kui arvata võis. Murdeealisi balletti vaatama saada on oluliselt raskem kui algklassilapsi, aga elus võiks ju vähemalt ühe balletti ära vaadata:). Saadan ka kirjad kodudesse. Piletiraha on vaja alles septembris.

Lähenemas on kooli 35. sünnipäev. Lapsevanemad/sugulased-vilistlased olete oodatud klassile oma koolielust rääkima või mõnda üritust läbi viima. Kõik huvitavad ideed on teretulnud.

Kommentaare ei ole: