2010-03-10

Koosolekust


Eile viibis lastevanemate koosolekul 11 lapsevanemat. Otsustati, et klassi lõpuekskursioon saab toimuma Kihnu saarele ja on kahepäevane. Robini ema võttis reisikorraldaja kohustused, st ta otsib odavamaid võimalusi. Tema on nõus ka lastega kaasa tulema. Oodatud on kõik lapsevanemad, kes soovivad kaasa tulla. Chrisi isa uurib odavamaid sõiduvõimalusi. Tahaks võimalikult soodsat reisi, et oleks kõigile taskukohane.


Klassi lõpupeaoks otsime ka sobivat kohta, sest kooli aula on mai lõpus veel remondis. Kes teab head saali, kus pidutseda? Andke teada!


16. märtsil toimub õppekäik Tallinnasse. Kavas Riigikogu ja presidendi lossi külastamine, loodusmuuseum ja tervishoiumuuseum. Kui siis veel jaksu on, läheme ka loomaaeda. Lastel peab kaasas olema pildiga isikut tõendav dokument ja teatrist saadud loomaaiapilet. Taskuraha, sest ilmselt läheme ka sööma. Sööki-jooki võiks ka kaasa panna, sest vahepeal saaks näksida, kui nälg kõhtu hakkab näpistama. Igas kodus võiks toimuda vestlus korralikust ja viisakast käitumisest pealinna tähtsates asutustes.


Kommentaare ei ole: