2008-04-28

Euroopa päevad meie koolis

Iga klass sai loosiga ühe EL riigi, millest teha stend. Meie klassi riik on IIRIMAA. Loomulikult saab infot Internetist, aga kellel on kodudes materjale Iirimaast, palun aidake. Tahaksin, et see oleks ka laste asi, mitte et õpetaja toob materjalid kohale, riputab üles, jaotab ülesanded jne. Ühesõnaga - see peaks olema meie ühine asi, aga eelkõige peaksid ikka lapsed tahtma midagi huvitavat sellest riigist uurida ja teada saada.
7. mail tutvustavad lapsed, mida on jõudnud ette valmistada (näit selle riigi rahvalaul, mäng, lauamäng antud riigi kohta, põnevat infot). Kui on suveniire Iirimaalt, siis kolmapäeval (7. mail) võiks need kooli tuua, teeme väikese näituse.
Peaksid olema eesti keelde tõlgitud "Iiri muinasjutud". Äkki keegi tahaks mõne teistele ette lugeda. Palju pidi olema auhindu tegijatele. Kolmapäeval riietume võimalikult selle riigi (meie klass Iirimaa) lipu värvidesse. Toimub EL-teemaline viktoriin - lipud, pealinnad jm.
Mul endal on paljude EL riikide kohta materjale - pilte, suveniire jne- kahjuks Iirimaa kohta mitte midagi. Kui muud ei saa, siis armas Internet aitab.
Äkki leiate töörahvapühade ajal veidi aega koos lastega pühendada sellele teemale.

Kommentaare ei ole: