2008-04-23

Toimekas kolmapäev

Pärast väikest ehmatust - Robin on haigestunud - saime teada, et ei ole haige, vaid "Triinu" lasteaia juures ja tuleb ikka kaasa. Mõne minuti pärast saabuski ehmunud ja hingeldav poiss ning sõit algas Tartu poole. Tartu võttis meid väga lahkelt ja kevadiselt vastu. On ikka tõesti ilus linn!!

Meie selja taga seisab kool, kus paljud meist võiksid õppida. Kes siis ei tahaks sellises kuldsete tähtedega koolis õppida. Eesmärk on seatud, nüüd hakkame rügama täiel rinnal sinnapoole.

Mänguasjamuuseumis oli minu jaoks palju nostalgilist. Meenus aasta 1980. - olümpiamängud Moskvas ja Miša ning purjeregatt Tallinnas ja Vigri.

Puidust mänguasjad on mõnusad. Kõik uus on ära unustatud vana...

Siin ta meid ootab - teater "Vanemuine". Etendus meeldis lastele väga.

Nukumajad olid vahvad.

Vanad ja kobedad jäid vanaks ja saadeti muuseumisse. Kes on kes - see on ilmselge.

Klassipilt koos Karl Gustaviga. Kristjan kaotas siia oma mobla, õnneks leidis ikka üles ka.

Tartu sümbol - suudlevad tudengid. Ülemeelikud gümnaasiumilõpetajad kallasid sinna parajasti šampooni. Õnneks vesi liialt vahutama ei hakanud. Meie lastel oli väga lõbus seda pealt vaadata.

Pärast Raekojaplatsi külastamist läksime sööma (rämpstoitu muide. Mõni laps tundis muret, et õpetaja räägib tihti tervislikust toitumisest, aga viib neid kiirtoitu sööma:)) ja siis Rakveresse. Lapsed paistsid päris väsinud olevat. Teatrielamused, Lõuna-Eesti värske õhk ja jalgsi kõndimine tegid kokku oma töö.

Kommentaare ei ole: