2008-04-11

Tore reede

Päeva algus oli väga tempokas. Eveli, Diandra ja Mihkel ruttasid kell 8.00 võimlasse trenni. Meie teised õppisime eesti keelt pool tundi ja siis startisime, et minna Pikale tänavale Linnakodaniku Majamuuseumisse. Seal ootas meid juba tuttav Mirjam. Koos temaga ronisime pööningule. Seal toimuski meie tund "Lendas vares, harakas, kull ja kaaren nupukas". Just nende ja paljude teiste lindude topiseid meil näha õnnestuski. Kuulasime toredaid jutte lindudest, linnulaula ja vaatlesime linnutopiseid ja nende pesasid. Lõpuks meisterdas iga laps endale kotka. Loodan, et lastel jäi palju huvitavat meelde ja nad jutustavad ka kodustele vahvaid lugusid.
Õhtupoolikul panin käsitöönäitust üles. Teisipäeval on selle avamine ja siis saavad ka lapsevanemad külastada näitust.

Esmaspäeval toimuvad kooli juubeliaktused. Meie aktus algab kell 9.00. Lapsed peavad pidulikult riides olema. Robin, Mihkel, Karl Kristjan, Eneli ja Cristopher esinevad luuletuse ja kahekõnedega.
Õhtul kell 19.00 antakse pauk Ööbiku-nimelisest kahurist Vallimäel ja algab koolipere ning sõprade rongkäik läbi Rakvere. Sellele järgneb teatejooks ja rõdukontsert. Ootame lapsi koos vanematega rongkäiku, kontserti kuulama ning teatejooksjaid ergutama. Tulge ikka, sest nii tekib ka lastes oma kooli tunne.
Seniks aga soovin kõigile meeleolukat nädalavahetust.
Kui mõnel lapsel on veel toomata mõni tore käsitöö, siis esmaspäeval on võimalik ekspositsiooni täiendada.
12.45 sõidavad lapsed ujuma, nagu tavaliselt.

Kommentaare ei ole: