2008-04-15

Sünnipäev algas

Esmaspäeval, 14. aprillil algas kooli sünnipäevanädal piduliku aktusega. Meie klassist esinesid Mihkel ja Kristjan, Enelin ja Cristopher ning Robin. Aktusel autasustati ka meie kooli kõige tublimaid, kõlas kooli hümn - esmakordselt sõnadega (siiani oli ainult meloodia). Iga klass sai ka sünnipäevakringli - nagu päris sünnipäeval ikka.
Õhtul kell 19.00 saime kokku Vallimäel, kus lasti võimas kogupauk sünnipäevalapse auks ja toimus õhtune jalutusmatk läbi linna kooli juurde.
Kooli juures anti peagi start teatejooksule. Teatejooks kulges mööda linna tänavaid ja seetõttu oli kesklinnas liiklus suletud. Pärast teatejooksjate autasustamist toimus trepikontsert, kus astusid üles kohalikud noortebändid.

Mihkel ja Kristjan - suur vend jagamas "väikesele vennale" elutarkusi.

Enelin ja Cristopher - ema ja poeg. Poeg tõestab emale, et ka hinnete puhul kehtib matemaatika, st 2+3=5. Emale see loogika millegipärast ei meeldi.

Tublid - leia nende seast tuttavaid. Rõõmusta, et tublisid nii palju on - see on kõigest pool pilti.

Täna e teisipäeval avati kunsti- ja käsitöönäitus. Käisime lastega seda ka uudistamas. Lapsevanematele on näitus avatud neljapäeval alates kella 16.00. Kui keegi tahab varem näha, siis tuleb õpetajalt või valvurilt võtit küsida (püsivat valvet pole).

Homme laulame aulas sünnipäevalaule ja peame pidu.

Kommentaare ei ole: