2009-10-01

Oktoobri algus

Täna 4. tunni ajal, kui ma õpetajate toas helistasin, "lendasid" sinna Laurita ja Kristjan. Mind kutsuvat õpetaja Kippel, sest laulmistunnis on juhtunud pahandus. Tormasin kohale. Mind ootas rahulik klass, kes hakkas laulma õpetajalaulu, mille viimases salmis lubas terve klassitäis lapsi, kui nad kunagi artsiks saavad, mulle imerohu välja mõtelda. Jään seda ootama. Mis lubatud, see tuleb täita. Ja siis veel kingitus - pildid minust. Ma pean edaspidi fotograafidele näitama, kui ilusaid pilte minust on võimalik teha. Nemad sellega igatahes hakkama ei saa. Laste pildid on väga ilmekad ja vahvad. SUUUUUUUUUUUUr tänu! Siis järgnes suur puntrakalli! Tänupisarad tulid silma - ei hakka salgama.

Täna algas hea õpetaja kuu. Lapsed joonistasid tahvlile 3 head õpetajat. Mul oli väga kahju, et fotokat kaasas polnud. Õnneks pildistas kõiki pilte Jaanus. Need olid toredad õpetajad.

Hommikul märkasin, et lihasööja muld on kõrgele tõusnud ja üsna mitu taimehakatist oma ninad välja pistnud. Jälgime edaspidi pidevalt taimede kasvamist.

Kommentaare ei ole: